x
S İ B E R

Haberler

“ÖN ÖDEMELİ KART OKUYUCU SİSTEMİ NEDİR”

ÖN ÖDEMELİ KART OKUYUCU SİSTEMİ NEDİR

OTO YIKAMADA KULLANIM ALANI VE YERİ NEDİR

Yeni nesil Kartlı Oto Yıkama Sistemi , SİBER MAKİNA tarafından kurulumu yapılan bir hizmettir. Yenilikçi teknolojileri dizayn eden firmamız Petrol Ofisi istasyonlarında veya self servis hizmet veren oto yıkama istasyonları için bakiyeli kartlı sistemi geliştirmiştir.

Kartlı yıkama sistemi ile birlikte istasyonlar hem muhasebe tarafını daha iyi organize edebiliyor hem de oto yıkama hizmeti almak isteyen müşterilerine ise teknolojik rahatlık sağlayabiliyor. Kartlı oto yıkama sistemi sayesinde son kullanıcının bozuk para sorununu tamamen ortadan kaldırmış oluyoruz. Kartlı sistem hem daha güvenli hem de daha faydalı.

Kartlı Oto Yıkama Sistemi Nedir ?

Kartlı oto yıkama sistemi RFİD kart okuyucunun beyin ile entegresi sayesinde yüklenen bakiyenin okutulması suretiyle müşterinin bakiyesinden düşüm yapılmasıyla aktif olan yıkama veya köpük hizmetidir. Bu hizmet sağlanırken tüm güvenlik önemleri de yine sağlanmış oluyor. 256 birt şifreleme sistemi ile hem müşteri hem de istasyon sahibi tamamen güvende oluyor. En yeni mikroçiplerin programlanması suretiyle hazırlanan kartlı yıkama sistemi 13.56 mhz kartlar ile çalışmaktadır. Bu kartlar istenirse piyasadan temin edilebileceği gibi yine firmamız tarafından da sunulmaktadır. Yine sözkonusu kartlar istasyonun logu ve tasarımı ile baskılı olarak da sunulabilmektedir.

Kartlı Oto Yıkama Sistemi 1 adet yükleme cihazı, 1 adet beyin ve 1 adet okuyucu olarak sağlanmaktadır. Kartlı sistem tüm istasyonlara mevcut self servis cihazlarına kurulum sağlanabilmektedir. Yine firmamız tarafından yapılacak inceleme sonucunda sistemin uygunluğu değerlendirilmekte eğer aksi bir durum olmadığı sürece de kullanıma sunulabilmektedir.

Kartlı Oto Yıkama Sistemi Neden Tercih Ediliyor ?

Kartlı oto yıkama sisteminin tercih sebeplerinin en başında ekonomik durumlar sözkonusu olmaktadır. Artan maliyetler ile birlikte su veya köpük hizmeti fiyatındaki artış miktarı bozuk para ihtiyacını arttırmaktadır. Sözkonusu bozuk para talebinin artışı ise hem istasyona hem de son kullanıcı olan müşterilere yük bindirmektedir. Öyle ki ilk zamanlarında 1 veya 2 TL ile çalışan oto yıkama sistemi artık 5 TL ve üzeri şeklinde şekillenmekte. Bu da aracın yıkanması işleminde fazlaca bozuk para ihtiyacı doğurmaktadır. Bozuk paranın fazlaca kullanılması ise sözkonusu mekanik ünitede arızalara sebebiyet vermektedir.

Bozuk para sisteminde meydana gelen arızalar ise self servis hizmetin aksamasına ve kullanılamaz hale gelmesine sebep olmaktadır. Bu tip durumlarda ise istasyon sahipleri arızanın tamir ve onarımı için yetkili servis bulmakta zorlanması, arızanın vaktinde ve zamanında giderilememesi durumunda zarara sebebiyet açmaktadır. Makinelerin 4-5 yıllık bozuk para sistemi ömrü artan fiyatlarla birlikte çok hızlıca tükenmektedir. Bu sistemi tamamen kaldırarak kartlı oto yıkamaya çevirmek ise uzun ömürlü ve sağlıklı çalışan bir sisteme geçişin önünü açmaktadır. Ayrıca istasyonlardaki mevcut makinalarda para sıkışması durumunda hem müşterinin hem de istasyonun zor durumda kalması hususunun da önüne geçmektedir.

Kartlı Oto Yıkama Sisteminin Faydaları Nelerdir ?

Kartlı oto yıkama sisteminin faydaları hususunda bilgilendirme yapmak gerekirse öncelikle bozuk para sisteminin arıza verici hususunu ortadan kaldırması olarak nitelendirebiliriz. Bunun yanı sıra ise kartlı bakiye sistemi sayesinde oto yıkama hizmeti sağlayıcısının ücretini peşin alarak gelir elde etmesi de fayda sağlayan başka bir başlıktır. Yine bunlara ek olarak kartlı oto yıkama sistemi sayesinde istasyonlar kendilerine bağlı müşteriler oluşturmaktadır. Bakiyeli kart alan müşteriler başkaca istasyonlara gitmek yerine hesabının bulunduğu istasyonları tercih etmektedir. Bu da doğru orantılı olarak abonelik sistemi gibi bir durumu ortaya çıkartmaktadır .

Kartlı Oto Yıkama Sistemi Nasıl Satın Alınır ?

Kartlı oto yıkama sistemi firmamız ile yapılacak görüşme sonrası birebir yapılacak görüşme ardından satın alınabilmektedir. SİBER MAKİNA Firması olarak gerekli çalışmalar yapılarak istasyonlara kurulum yine firmamız tarafından yapılmaktadır. Tamamen yerli bir yazılım olup alanında uzman mühendislerimizce hazırlanan kartlı oto yıkama sistemleri firmamız güvence altındadır.

Kartlı Oto Yıkama Sistemi Güvenilir Mi ?

Kartlı oto yıkama sistemi güvenilirliği firmamız tarafından sağlanmaktadır. Öyle ki mevcut istasyona ait kart bir başka istasyonda çalışmayacağı gibi yine başkaca bir istasyonun kartı da hizmet sağladığımız istasyonda çalışmayacaktır. Her istasyona ait özel bir şifre oluşturulmakta suretiyle hazırlanan sistem yine özel şifreleme teknikleri ile özel olarak korunmaktadır. Ayrıca yıkama hizmeti sağlayan istasyonların RFİD kart teknolojisi ile kayıp ve kaçaklarının da önlenmesi sağlanmaktadır.

Daha detaylı bilgi için iletişim sayfamızda yer alan bilgilerden ulaşmanız halinde bilgilendirme yapılacaktır.